ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
  
Η εταιρία, στο πλαίσιο παροχής καλύτερων υπηρεσιών και του ενδιαφέροντός της για έναν στοχευμένο διεθνή  προσανατολισμό, ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες τάσεις στις σύγχρονες τεχνολογίες των δομικών υλικών, στη νανοτεχνολογία, το σύγχρονο και απαιτητικό design στην αρχιτεκτονική και τη σχεδίαση, τις ενεργειακές κατασκευές, την έρευνα και το διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι.

Συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια, επιχειρηματικά  forums, εκθέσεις , συναντήσεις  και αποστολές, προκειμένου τα στελέχη της να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο, με στόχο δυναμικές και ευέλικτες συνέργιες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Καθημερινά, μέσω του blog της, στη διεύθυνση http://katopsi.blogspot.com, το οποίο λειτουργεί διαδραστικά με το domain, το κύριο site της εταιρίας, η διοίκηση, λαμβάνει και παρέχει πληροφόρηση για τις κατασκευές, τα ακίνητα, την ενέργεια, τη φορολογία και τη νομοθεσία που διέπουν τους κλάδους αυτούς, σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Ήδη, έχει εκδηλωθεί σημαντικό ενδιαφέρον, για επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, από Βαλκάνια, Ρωσία, Γερμανία, Αμερική. Παράλληλα, η συμμετοχή της σε φορείς όπως το ΤΕΕ και ο ΣΟΕΒΕ καθώς και επιμελητήρια ΕΒΕΘ, Ελληνοκινεζικό, της επιτρέπουν την άμεση επαφή και ενημέρωση προκειμένου να εξελίσσει και η ίδια τους μηχανισμούς της.

Ταυτόχρονα, στο πεδίο των ενδιαφερόντων της, εντάσσεται και ο τομέας της κτηματαγοράς, είτε ως επιλεκτική πληροφόρηση για οικόπεδα-φιλέτα, είτε ως κατοχή σημαντικών οικοπέδων  μελλοντικής επενδυτικής αξιοποίησης, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας.

Τέλος, η ενεργειακή απόδοση και σχεδίαση των κτιρίων με νέα υλικά, φωτοβολταικά συστήματα, σύγχρονες μελέτες και αρχιτεκτονική περιβάλλοντος, αποτελούν εγγύηση για το κύρος της Κάτοψη και των μελλοντικών δράσεών της.


30/3/2011_ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Απαντήσεις σε όλες τις απορίες του κοινού σχετικά με τα φωτοβολταϊκά, θα δοθούν σε ημερίδα που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Nikopolis Θεσσαλονίκη, στην Πυλαία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 στις 18:30.

ΚΑΤΟΨΗ \ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
:: Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ :: ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ :: ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ :: ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ :: ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ :: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ :: ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ :: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :: 30/3/2011_ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ :: ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ :: VIDEOS :: MEDIA KIT :: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ::

 Login Υπενθύμιση κωδικού
active³ 4.7 · © 2000 - 2009 IPS Ltd · Όροι χρήσης