Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
  
Η εταιρία Κάτοψη, ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988. Διευθύνεται από τους αδελφούς Δανιήλ και Φώτη Καλαϊτζή, απόφοιτους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - Τμήματα Οικονομικό και Πολιτικών Μηχανικών αντίστοιχα.

Έκτοτε, ειδικεύεται στη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και κτιριακών εγκαταστάσεων.

Χαρακτηρίζεται από επαγγελματική συνέπεια, κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με άριστα υλικά, ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τη λειτουργικότητα και το design, με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις που βασίζονται στην τεχνογνωσία και στην εμπειρία του επιστημονικού της επιτελείου, αλλά και στη συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους τεχνίτες και προμηθευτές επωνύμων προϊόντων άριστης ποιότητας και μοντέρνου σχεδιασμού.

Ο άρτιος συνδυασμός του χρόνου, της ποιότητας, της τεχνογνωσίας και του κόστους, συνέβαλε ουσιαστικά στο να κατέχει σήμερα η εταιρία, μια σημαντική θέση στον απαιτητικό χώρο των σύγχρονων οικοδομικών έργων και κατασκευών.

«Η φιλοσοφία της δημιουργικής μας δραστηριότητας στηρίζεται στην εμπνευσμένη και απαιτητική σχεδίαση, έτσι ώστε οι κτιριακές κατασκευές να είναι λειτουργικές και φιλικές προς τους πελάτες μας και το περιβάλλον. Στην εποχή μας, οι νέες τεχνολογίες σε δομικά υλικά και ενεργειακά προϊόντα, δίνουν τη δυνατότητα να πετυχαίνουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά χωρίς όμως συμβιβασμούς στην ποιότητα των κατασκευών μας».

«Ερμηνεύοντας τα κτίρια τα κατοικείς, όχι πολύ διαφορετικά από όταν τα σχεδιάζεις ή τα οικοδομείς. Είναι ένα συνδυασμένο έργο της θέλησης, της δύναμης και της γνώσης του ανθρώπου».

«Αυτή, είναι και η κατεύθυνση προς την οποία, από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα οδεύουμε σταθερά».ΚΑΤΟΨΗ \ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
:: Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ :: ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ :: ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ :: ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ :: ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ :: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ :: ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ :: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :: 30/3/2011_ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ :: ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ :: VIDEOS :: MEDIA KIT :: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ::

 Login Υπενθύμιση κωδικού
active³ 4.7 · © 2000 - 2009 IPS Ltd · Όροι χρήσης